Az idei pedagógusnapra jelentettünk meg egy imádság-gyûjteményt, amellyel a gyülekezetek ajándékozták meg a településük (vagy gyülekezetük) pedagógusait. Tartalmát tekintve azonban alkalmas a gyülekezeten belüli látogatások alkalmával adandó értékes
ajándéknak is. Aki belelapoz a könyvbe, láthatja, hogy ez egy imádsággyûjtemény. A kötet imádság példákat tartalmaz, amelyeket az ország egész területérôl gyûjtöttünk össze. Lelkipásztorok és hitvalló gyülekezeti tagok írták ôket. Nem regényt, nem novellagyûjteményt, de még csak nem is egy tanulmányt kínálunk olvasásra. Vannak benne imádságok a hét minden napjára, az egyházi ünnepekre, jeles családi eseményekre, és a gyülekezeti élet különbözô alkalmaira.
Nem az a célunk, hogy ettôl kezdve EZT imádkozza az olvasó a hét adott napján, vagy a felsorolt körülmények között. Mint ahogy az Úr Jézus Krisztus sem azt mondta, amikor a „Mi Atyánk” kezdetû imádságot tanította hallgatóságának, hogy „ti azért EZT imádkozzátok”, hanem hogy „ti azért ÍGY imádkozzatok”.
A kötetet önköltségi áron kínáljuk 200 Ft/pld. térítési díj ellenében. Megrendelhetô – az igényelt példányszám és a megrendelô megjelölésével – az mrpsz [ pont ] ugyvitel [ kukac } gmail [ pont ] com címen, vagy telefonon a 06 30 74-77-177 számon, illetve a Szövetség postacímén: 1092 Budapest, Ráday utca 28. (Utánvét küldés esetén a postaköltséget a térítési díjon felül szintén számlázzuk.)