(A kiadványból jelenleg nem áll rendelkezésre készletünk.)

A Tematikus Presbiteri Füzetek különkiadásában megjelent nyomtatott formában is a presbiterválasztással kapcsolatos kiadványunk, amelyet a Református Egyházközségek részére postai úton megküldtünk.

• Pedagógusoknak Presbiterektől

Karácsony Sándor - LECKÉK A LECKÉRŐL

• Református Presbiteri Füzetek I. (kék füzetek)
  • Református Presbiteri Füzetek II. (sárga füzetek)

Tartalmukat ajánljuk minden presbiternek! Tekintse meg a tartalomjegyzéket a Presbiteri Füzetek alcím alatt!
Ugyanott megtalálja a Presbiteri Füzetek II/4. kötetének hibajegyzékét, amelyet ajánlunk figyelembe venni a kötet használta során.

• A Presbiteri Füzetek II. átdolgozott és témák szerint csoportosított anyaga az ú.n. Tematikus Füzetek I-IV. köteteiben találhatók, melyek alcímei megadják a kötet tartalmának témáját is:

- Presbiteri Füzetek I.        Bibliaismeret (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek II.       Hitvallás- és felekezetismeret (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek III.      Gyülekezetépítés (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek IV.      Egyházismeret (Tartalom)

Ezek a füzetek 2017. évben már hozzáférhetők, tagjainknak díjmentesen bocsátjuk rendelkezésére irodánkban (Budapest, IX. ker. Ráday u. 28.). A IV. füzethez korrigendum1 készült, amely mellékelendő a füzethez.

Presbiter folyóirat

Előfizetni egy előfizetési lap kitöltésével és a Szövetség irodájába való beküldéssel lehetséges. Egy új előfizető jelentkezésére szolgáló űrlap az előfizető-1, a két előfizető jelentkezésére szolgáló kettős űrlap az előfizető-2 linkről letölthető. A PRESBITER c. lap előfizetési díja 2017-ben belföldre változatlan; 2700 Ft/év. A külföldi előfizetési díj Európába 5000 Ft/év, tengeren túlra 6000 Ft/év. Irodánk postai levéllel visszaigazolja az előfizetési szándékot és ha kéri, csekket is küld az előfizetési díj befizetéséhez.

További, ingyenesen terjesztett kiadványaink:
25 éves visszatekintés – jubileumi kiadvány
Közhasznúsági olvasókönyv – a Szövetség közhasznú tevékenységéről, dr. PhD Békefy Lajos főszerkesztőnek  a témával foglalkozó cikkeivel.

„Presbiter” lap

A Presbiter folyóirat korábbi számai 2009-től elérhetők .pdf formátumban.  Ennél korábbi számok letöltéséhez kérjük, forduljon központi irodánkhoz.

Keresésre felhasználhatók a következő linkeken elérhető anyag:
Tartalomjegyzék1 az 1991-2016 közötti számokhoz

Presbiteri Füzetek
A legújabb kiadású Tematikus Füzetek TF_tartalomjegyzéke áttekintést ad az egyes kötetek tartalmáról.

Közhasznúsági Olvasókönyv
A Közhasznúsági Olvasókönyv tartalma az időközi jogszabály-változások miatt egy korrigendum2 figyelembevételével használandó.