Az Úr érkezése

Presbiterek pedagógusoknak - ebben a kevesebb, mint 100 oldalas kis füzetben, melyet kétezer példányban küldtünk szét gyülekezeteinknek továbbadásra a pedagógusok részére, néhány gondolatébresztő írás mellett szemelvények találhatók a

magyar irodalom istenes verseiből.

Karácsony Sándor - LECKÉK A LECKÉRŐL

A néhai ismert magyar református pedagógus-író füzete a pedagógusok részére.

Presbiteri Füzetek

Három sorozatban adtuk ki a presbiterek képzéséhez hasznos anyagokat. Ezek:

• Református Presbiteri Füzetek I. (kék füzetek), 1-24. szám alatt
  • Református Presbiteri Füzetek II. (sárga füzetek), I-VI. kötet (a IV. kötethez korrigenda kapcsolódik)
  • Tematikus fözetek I-IV. és ezekhez kapcsolódóan a Presbiterválasztás 2017 kötet

Tartalmukat ajánljuk minden presbiternek! A Presbiterválasztás 2017 kötetet megküldtük idejében minden gyülekezetnek.
A Presbiteri Füzetek II. átdolgozott és témák szerint csoportosított anyaga az ú.n. Tematikus Füzetek I-IV. köteteiben találhatók, melyek alábbi alcímei megadják a kötet tartalmának témáját is:

- Presbiteri Füzetek I.        Bibliaismeret (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek II.       Hitvallás- és felekezetismeret (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek III.      Gyülekezetépítés (Tartalom)
- Presbiteri Füzetek IV.      Egyházismeret (Tartalom)

A Tematikus Füzetek 2017. óta már hozzáférhetők, tagjainknak díjmentesen bocsátjuk rendelkezésére irodánkban (Budapest, IX. ker. Ráday u. 28.).

Presbiter folyóirat

Előfizetni egy előfizetési lap kitöltésével és a Szövetség irodájába való beküldéssel lehetséges. Egy új előfizető jelentkezésére szolgáló űrlap az előfizető-1, a két előfizető jelentkezésére szolgáló kettős űrlap az előfizető-2 linkről letölthető. A PRESBITER c. lap előfizetési díja 2018-ban belföldre változatlan; 2700 Ft/év. A külföldi előfizetési díj Európába 5000 Ft/év, tengeren túlra 6000 Ft/év. Irodánk postai levéllel visszaigazolja az előfizetési szándékot és ha kéri, csekket is küld az előfizetési díj befizetéséhez.

További, ingyenesen terjesztett kiadványaink:
                                           25 éves visszatekintés – jubileumi kiadvány
Közhasznúsági Olvasókönyv - a Szövetség közhasznú tevékenységéről, Dr. PhD Békefy Lajos főszerkesztőnknek a témával foglalkozó cikkeivel. A Közhasznúsági Olvasókönyv tartalma az időközi jogszabály-változások miatt egy korrigendum2 figyelembevételével használandó.