Szövetségünk ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik 2017. évi személyi jövedelemadójuk 1%-ával Szövetségünket támogatták. Ez 2018-ban 127.485 Ft bevételt jelentett, melyet a tagjainknak kiküldött levelek postaköltségeire használtunk fel. Kérjük kedves testvérünket, hogy 2019-ben – amennyiben a 2018. adóév vonatkozásában adófizetési kötelezettsége áll fenn és Szövetségünket kívánja támogatni –, az adóbevallással együtt kitöltendő rendelkező nyilatkozaton, a társadalmi szervezetek számára felajánlható szja 1% sorába írja be:

„A kedvezményezett neve:

A kedvezményezett adószáma: 19675039-1-43”

Egyúttal kérjük, hogy a másik, e célra rendelkezésre álló nyilatkozaton az egyházaknak felajánlható összeggel a MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ-at szíveskedjék támogatni. A kedvezményezett technikai száma: 0066

Ha ez utóbbi nyilatkozat az elmúlt évben benyújtásra kerül, azt ebben az évben nem szükséges újból benyújtani.

Papír alapú bevallás esetén a borítékot ne felejtse el leragasztani és a leragasztásnál aláírni. Mind magunk, mind egyházunk nevében ezen adományát is nagyon szépen köszönjük.