Szomorúan értesültünk arról, hogy testvérünk az Úrban, Szövetségünk egyik alapítója, a PRESBITER lap munkatársa, etikai bizottságunk tagja folyó év október 21-én elköltözött e földről életének 83. évében, hosszas betegség után. Kedves testvérünk 1991 óta 118 cikket írt lapunkba, és húsz éve állandó cikkírója volt a "Tiszta Szemmel" c. rovatnak. Ez a rovat életkérdéseinkre mindig őszintén és tartalmasan világított rá. Isten adjon vígasztalást szeretteinek; nekünk, a Szövetség itt maradt tagjainak pedig az Ige érvényes: "Boldogok, akik hivatalosak a Bárány menyegzőjének vacsorájára!"(jel 19,9)

Temetése és búcsóztatása november 13-án volt a Rákospalotai temetőben Berkesi Gábor Bp.-Pozsonyi úti lelkipásztor szolgálatával, valamint Dr. Békefy Lajos, a PRESBITER főszerkesztőjének búcsúztató szavaival. Aznap délután került sor megemlékezésre a Pozsonyi úti templom gyülekezeti termében is, ahol ott voltak özvegye, fia, unokái mellett  korábbi és tegutóbbi presbitertársai is a Szilágyi Dezső téri és a Pozsonyi úti gyülekezetből.