Szövetségünk az elmúlt évek alatt számos kiadványt jelentetett meg a presbitereket érintő témakörökben.
Az első ilyen sorozat volt a kék színű borítóval az 1990-es évekbenmegjelentetett Presbiteri Füzetek I. 1.-24. füzete, melyek listája megtekinthető.
A második sorozat a sárga borítójú Presbiteri Füzetek II. 2000 után jelent meg 1.-6. kötet formájában. Ezek listája a bennük megjelent cikkek jegyzékével megtekinthető. Ezek közül a 6. kötet részletesen foglalkozik az építések, felújítások jogszabályi előírásaival. A 6. kötet tartalma ugyancsak megtekinthető, de az előző 5 kötet részletes tartalma - bizonyos válogatással - később újra kiadásra került az ú.n. Tematikus füzetek formájában (lásd az ilyen nevű lapon).
A "kék" és a fenti "sárga" füzetek sajnos teljesen elfogytak, ezért bíztatjuk tagjainkat, hogy keressék a Tematikus Füzeteket, mert azoknak minden területi szervezetben meg kell lenniük.