Szövetségünk tagok toborzása érdekében, valamint tevékenységünk ismertetésére már 2010 körül készített szórólapot, melynek képe magyarul ((első oldal és második oldal) és angolul (első oldal és második oldal) megtekinthető. A hit- és erkölcstan bevezetése idején több, mint 10 000 példányban osztogattunk szórólapot a gyülekezetekben, amelyben arra ösztönöztük a szülőket és nagyszülőket, hogy irassák be gyermekeiket az erkölcstan helyett a hit- és erkölcstan tantárgy oktatására. Az ezzel foglalkozó szórólap megtekinthető.

2021 karácsonyára könyvjező-készletet adtunk ki. A könyvjelzők általában azt a célt szolgálják, hogy olvasás közben – ha szünetet kell tartani – tudjuk, hol hagytuk abba, és honnan kell folytatni. A református kegyesség könyvjelzői abban segítenek, hogy a Krisztus követni vágyó ember a hit útjára lépve és azon haladva – egy-egy percre megállva és elcsendesedve -, egy könyvjelzőt elolvasva, megújulhasson és erőt merítve mehessen tovább. Önvizsgálatot, s ha kell bűnbánatot tartson, s ha szükséges, irányt módosítva folytathassa útját. Ez a könyvjelző-készlet 8 kis lapból áll:

1. A személyes hit
  2. Napi csendesség
  3. Imádság, imaközösség
  4. Vasárnap megszentelése
  5. A bizonyságtétel
  6. Sáfárság
  7. Diakónia-misszió
  8. Hit- és erkölcstan vagy etika?

Ajánljuk szerény karácsonyi ajándékként családtagoknak, gyülekezeti tagoknak. Beszerezhető Szövetségünk irodája munkatársainál.

MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS PRESBITERI SZÖVETSÉG

H-2200 Monor
Iglói u. 15.

19289821-1-43

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2015-ben
8.000.000 Ft-tal támogatta Szövetségünk működését,
az EGYH-KCP-15-P-0111 számú támogatás keretében.